Съдържание

Посетители

В момента има 286  гости и няма потребители и в сайта

Информация за инвестиционни предложения, планове и програми

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

Възложител: „Матанд“ ЕООД

инвестиционно предложение за „Изграждане на козеферма с капацитет 1080 броя животни в поземлени имот с идентификатор 77058.12.151 по одобрени кадастрална карат и кадастрални регистри на гр. Хаджидимово, община Хаджидимово, област Благоевград“

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

 

Днес, 01.07.2022 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за инвестиционното предложение за „Изграждане на козеферма с капацитет 1080 броя животни в поземлени имот с идентификатор 77058.12.151 по одобрени кадастрална карат и кадастрални регистри на гр. Хаджидимово, община Хаджидимово, област Благоевград“ с възложител „Матанд“ ЕООД.

Уведомлението за инвестиционното предложение е достъпно чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес:
https://registers.moew.government.bg/ovos/lot/40077

Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ – Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .