Съдържание

Посетители

В момента има 115  гости и няма потребители и в сайта

Информация за инвестиционни предложения, планове и програми

Съобщение чл. 6, ал. 1, т. 9 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС

Възложител: „МИСТА“ ООД

Инвестиционно предложение: „Преустройство и промяна на предназначението на ресторант, находящ се в УПИ XLVIII по плана на стопански двор на с. Копривлен, община Хаджидимово, област Благоевград в мандра с капацитет 300 л мляко дневно“

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

във връзка с изискванията на чл. 6, ал. 9, т. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействие върху околната среда (Наредбата за ОВОС)

 

Днес, 22.07.2022 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за изготвена информация по Приложение № 2 към чл. 6 от Наредбата за ОВОС за инвестиционното предложение за „Преустройство и промяна на предназначението на ресторант, находящ се в УПИ XLVIII по плана на стопански двор на с. Копривлен, община Хаджидимово, област Благоевград в мандра с капацитет 300 л мляко дневно“ с възложител „МИСТА“ ООД.
Информацията е достъпна чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес: http://registers.moew.government.bg/ovos/lot/38482  в РИОСВ - Благоевград на адрес: гр. Благоевград, ул. „Свобода“ № 1, стая № 10 за периода от 23.07.2022 г. до 05.08.2022 г.

Съобщение за изготвената информация е поставено и на информационното табло в сградата на РИОСВ – Благоевград.

Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ – Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..