Съдържание

Посетители

В момента има 141  гости и няма потребители и в сайта

Информация за инвестиционни предложения, планове и програми

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

Възложител: "СИЙУАЙНС" АД

инвестиционно предложение за Изменение на инвестиционно предложение за "Жилищно строителство в поземлен имот с идентификатор 11168.39.21 в местността Сукарево по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Виногради, община Сандански, област Благоевград"

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

 

Днес, 20.10.2022 г., РИОСВ - Благоевград съобщава за внесено уведомление за инвестиционно предложение "Изменение на инвестиционно предложение за "Жилищно строителство в поземлен имот с идентификатор 11168.39.21 в местността Сукарево по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Виногради, община Сандански, област Благоевград"" с възложител "СИЙУАЙНС" АД с адрес на управление гр. София, район "Витоша", ж.к. "Манастирски ливади", бул. "България" № 106, вх. Д, ап. 9.

Уведомлението е достъпно чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес: https://registers.moew.government.bg/ovos/lot/41194

Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ - Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.