Съдържание

Посетители

В момента има 256  гости и няма потребители и в сайта

Статии

Номинации за Национален конкурс "Обичам природата и аз участвам"

Общо 317 рисунки, разкази и произведения от рециклирани материали, от над 250 деца и юноши постъпиха в РИОСВ-Благоевград за участие в Националния конкурс "Обичам природата и аз участвам". Зад големия интерес към конкурса тази година стоят творби, изпратени от 19 училища в 14 населени места на област Благоевград. Най-много сред представените творби отново са рисунките – 227 на брой. Получените разкази са 36, а произведенията от отпадъчни материали – 54.

Експерти от РИОСВ – Благоевград извършиха първи подбор на конкурсните работи като номинираха по 10 творби във всяка от трите категории за общонационално оценяване.

Пълен списък на участниците може да изтеглите от ТУК.

Списък на номинираните творби за конкурса можете да изтеглите от ТУК.

Спечелилите първо място във всяка от трите категории ще бъдат наградени с айпад. Носителите на второ място във всяка от категориите, ще получат айфон, а за спечелилите трето място във всяка от категориите наградата е дигитална камера.

Крайните резултати от конкурса се очаква да станат известни до средата на месец декември.

Припомняме, че при миналогодишното издание на конкурса на МОСВ и Фондация „Д. Бербатов“, в РИОСВ – Благоевград постъпиха над 230 творби от 170 участника в област Благоевград. Четирима от тях спечелиха награди и победиха в оспорвана надпревара с 500 свои връстници от цялата страна.