Съдържание

Посетители

В момента има 146  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Деня на водата в детски градини и училища

Wwwd2023 action web release vs2  

РИОСВ – Благоевград провокира училища и детски градини да проведат и да дадат публичност на инициативи за отбелязване на Деня на водата. В резултат на това са получени многобройни материали от различни населени места. Поздравяваме всички деца и техните преподаватели за активността и иновативните идеи за отбелязване на празника.

 

 

 

Прочети още...

„ОТ ДЕЦАТА ЗА ВОДАТА“

Ot decata za vodata  

Световният ден на водата тази година призовава хората „Бъдете промяната, която искате да видите в света“. За разпространение на посланията на кампанията, РИОСВ – Благоевград посвети седмицата от 20-24.03.23 г. на водата и достигна до подрастващи от различни населени места и на различни възрасти.

 

 

 

Прочети още...

Конкурс за рисунка и изложба, посветени на водата в Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Благоевград

0wIMAG1571                         РИОСВ – Благоевград проведе конкурс за рисунка в Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Благоевград, посветен на Световния ден на водата.

 

 

 

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград взе участие в Кариерна борса в Югозападния университет „Неофит Рилски“

Karierna borsaНа 22.03.2023 г. в Югозападния университет „Неофит Рилски“ се проведе Кариерна борса, насочена към студенти, обучаващи се в професионално направление „Химически науки“.

 

 

 

Прочети още...

Започва XV-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“

logo2023Министерството на здравеопазването обявява началото на XV-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“.

 

 

 

Прочети още...