Съдържание

Посетители

В момента има 199  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Лаборатория „Мръдни си пръста“ привлече над 300 участници от Петрич в кампанията „Младежи за околна среда“

Mladeji za okolna sreda crv

 

В Петрич Фондация „ОПЪН СПЕЙС“ проведе инициативата си „Лаборатория „Мръдни си пръста“ с подкрепата РИОСВ – Благоевград като част от кампанията на Министерство на околната среда и водите „Младежи за околна среда“.

 

 

 

 

 

 

 

Прочети още...

Двадесет и седем проекта от цялата страна са класирани в XIV-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето”

logoДвадесет и седем проекта на ученици от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна са класирани в XIV-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето”.

Прочети още...

Младежи генерираха идеи как със средствата на дигиталните технологии да се популяризира биоразнообразието в района на средното поречие на река Места

Mladeji za okolna sreda crv

Прочети още...

Обучения на младежи за събиране на данни за видовото многообразие по средното течение на р. Места чрез съвременни дигитални приложения

 

Mladeji za okolna sreda crvПовече от 30 младежи се обучаваха в гр. Хаджидимово да използват дигитални приложения за разпознаване и регистриране на обичайни и значими за опазването на биоразнообразието видове в района на средното течение на река Места.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград започва изпълнението на дейности по Кампанията „Младежи за околната среда“

Mladeji za okolna sreda crvРИОСВ – Благоевград в партньорство с четири неправителствени организации започва изпълнението на инициативи в рамките на Кампанията на Министерството на околната среда и водите – „Политики за младежта в сферата на околната среда“ („Младежи за околната среда“).

Прочети още...