Съдържание

Посетители

В момента има 140  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Националното звено за контакт по програма LIFE организира събития

LogoLifeBulgariaУважаеми бенефициенти,
Бихме искали да Ви информираме,
че на 04 април 2019г. Европейската комисията обяви Покана за представяне на проектни предложения по Програма LIFE за 2019 г.

За актуална и детайлна информация следете страниците на Life Bulgaria http://www.life-bulgaria.bg/ и МОСВ https://www.moew.government.bg/.

Във тази връзка, Националното звено за контакт организира две събития:

  • Информационен ден на 10 април 2019г., на който потенциални бенефициенти ще имат възможността да се запознаят с полезна и практична информация за изискванията, на програмата и подаването на проектни предложения, както и възможност за създаване на работни контакти с цел подготовка на партньорски проекти
  • Тренинг – за подготовка на проектни предложения на 11 април 2019г., който ще се фокусира върху специфични технически аспекти на писането на проекти и изискванията на програма LIFE.

Лектори на събитията ще бъдат експерти от Европейската агенция за малки и средни предприятия и Националното звено за контакт по програмата.

За двете събития може да се регистрирате заедно или поотделно. Обръщаме внимание, че за участие в тренинга на 11.04.2019г. се изисква владеенето на работен английски език.

На следния линк може да намерите повече информация относно регистрацията в Информационния ден по програма LIFE 2019 (10.04.19) и обучението за подготовка на проекти (11.04.2019) http://www.life-bulgaria.bg/bg/informacionen-den-i-obuchenie-po-programa-life-2019/

Моля, изпращайте регистрационната форма в срок до 08.04.2019 г. на следния e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Обръщаме внимание, че с формуляра за регистрация може да заявите участие за едното или двете събития.

Поради ограничения капацитет на залата, в която ще се организира събитието, моля за регистрация на до 2-ма представители от организация.

Следете интернет страницата на LIFE Bulgaria  http://www.life-bulgaria.bg/bg/subitiya/subitiya-v-stranata/ относно регистрацията в събитието и неговия дневен ред.

 

Поздрави,

Национално и Регионално звено за контакт по Програма LIFE