Съдържание

Посетители

В момента има 260  гости и няма потребители и в сайта

Новини

РИОСВ – Благоевград организира събитие „Информационен ден на 10.05.2019 г. по Покана за представяне на проектни предложения по Програма LIFE за 2019 г.“

lifeНа 10 май 2019 РИОСВ – Благоевград в качеството на регионално звено за контакт по Програма LIFE на ЕС организира Информационен ден по Покана за представяне на проектни предложения по Програма LIFE за 2019 г., на който потенциални бенефициенти ще имат възможността да се запознаят с полезна и практична информация за изискванията на програмата и подаването на проектни предложения, както и за подготовка на проектни предложения към програмата.

Събитието е свързано с обявяването на новата Покана за представяне на проектни предложения по Програма LIFE за 2019 година на 4 април.

Програмата LIFE е единственият фонд на ЕС, който е предназначен изцяло за целите, свързани с околната среда и климата и съфинансира предложения, свързани със защита и подобряване качеството на околната среда, ресурсната ефективност и ограничаване на изменението на климата.

Допустими бенефициенти по програмата са юридически лица, регистрирани в Европейския съюз - публични организации (министерства, общини, регионални структури и др.), представители на бизнеса (частни търговски организации - без едноличните търговци), частни нетърговски организации (включително НПО), изследователски институти и др.
Информационният ден по Покана 2019 за набиране на проектни предложения по Програма LIFE е отворен за всички потенциални кандидати, които имат проектни идеи за дейности в областта на околната среда и климата.

Информационният ден ще се проведе на 10 май (петък) от 10,30 ч. в сградата на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ с адрес: гр. Благоевград, бул. „Св. Димитър Солунски“ №66, в зала „Заседателна зала“ .

Моля, при интерес от Ваша страна да изпратите попълнена регистрационна форма и да заявите участие най-късно до 3 дни преди обучението на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Дневен ред на събитието и регистрационната форма за участие.