Съдържание

Посетители

В момента има 97  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Конкурс за рисунка и изложба, посветени на водата в Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Благоевград

0wIMAG1571                         РИОСВ – Благоевград проведе конкурс за рисунка в Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Благоевград, посветен на Световния ден на водата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Целта на конкурса е провокиране на подрастващите чрез художествените похвати да изразят своята позиция, мисли и отношение относно ценността на водното богатство и значението й за живота на Земята.

 

zaglNagradi

 

На 21.03.2023 г. в сградата на гимназията авторите на 19-те отличени рисунки бяха наградени от представител на РИОСВ – Благоевград с грамоти и предметни награди. Първите три места заслужено грабнаха учениците от 11 клас: Александра Гочева, Димитър Люпев и Стефан Марчев.

След награждаването на победителите, от директора на Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ в сградата на гимназията беше открита изложба с отличените творби. Целта на изложбата е привличане на вниманието на всички ученици към водата и нейното опазване.